Vår statsminister og George Soros

I 2017 ærklærte Ungarn at George Soros var en trussel for nasjonal sikkerhet, og han fikk ikke lenger opprette Open Society organisasjoner eller drive skoler i landet. I dag er det tilsammen 6 land som forbyr «filiantropen» George Soros; Ungarn, Pakistan, Filipinene, Russland, Tyrkia og Polen.

Da han ble bannlyst av Ungarn prøvde de å klistre motstandere av hans virke som anti-semittisme fordi han er av jødisk hærkomst. Det feilet da han ikke er praktiserende jøde som følger skriftene i Toraen. Han støtter heller det motsatte av det jødiske budskap da han ser landegrenser som et hinder.

Hans innflytelse på landet ser vi tydelig når NGO-skip fra Norge får plukke opp flyktninger i Middelhavet og dumpe de i Europeiske land. Menneskerettighets-etterforsker og advokat William Craddock fra USA, har oppdaget at flere av skipene som er involvert i menneskesmugling er knyttet til den finansielle beskytteren George Soros og hans Open Society Foundation. Det inkluderer organisasjoner som avaaz.org i  Sorosfinansierte moveon.org; Redd Barna og Leger Uten Grenser, som chartrer skipet Aquarius og Ocean Viking.

I 2018 fikk Erna Solberg Global Citizen Award fra Atlantic Council. Det er en geopolitisk tenketank og NATOs lobby gruppe. Sponsorene inkluderer krigsprofitører og filiantroper som Carnegier, Koch. Rockefeller og Soros.

I sin takketale sier hun:

A strong global engagement is vital for the future security, prosperity and welfare of Norwegians.
On the ruins of two devastating world wars, and under US leadership, we built a rules-based world order that has served us well over the last 70 years.

Det man kan spørre seg er om «global engagement» har vist seg å være til det beste for nordmenn. Prioriteringer som regnskog, bistand og klimakvoter vil heller strupe finansene på norsk industri og avgiftsbelegge folk. I tillegg skal vi heller ikke ha noen respekt for egne eller andre lands grenser. De skal ikke forsvares av nasjonalstater, men gjennom EUs Defence Union. Det koster skjorta å være Global Citizen.