Metoo hysteriet sprer seg

Til høsten skal det iverksettes undervisning om sex og trakassering i Oslo skolene. Helsepersonell skal også delta i undervisningsopplegget hvor elevene bl.a skal få vist videosnutter som skal diskuteres. En av videoene handler om en gutt som lurer på om han kan ha utført en voldtekt. I tillegg skal folk fra Stiftelsen «Sex og samfunn» delta.

Bakgrunnen for dette skyldes at tre 14 år gamle jenter hevdet i et innlegg i Si;D at de ble kalt «hore», billig og «fitte» i skolegården. Unge gutter som knapt har kommet i puberteten har blitt grisegutter og mannsjåvinister. Stemningen har blitt hauset opp av kunnskapsminister Jan Tore Sanner som sa: «og så må gutta ta seg sammen».

Likestillings-og diskrimineringsombud (LDO) Hanne Bjurstrøm har også bidratt aktivt i denne generaliseringen at menn er griskaller. Hun uttalte følgende i Aftenposten:

Vi kan ikke Forsvaret og studiesteder hele ansvaret, fordi de overtar en ungdomsgruppe som har uakseptabel og seksualisert måte å være på.

De samme som roper ut om mannsjåvinisme aksepterer reklamer av kåte middelaldrende kvinner siklende etter unge menn i beste sendetid. NRK Super har sexundervisning for barn. Newton har en programserie av Line Jansrud, hvor hun viser og forklarer barn og unge om sex, onani, prevensjonsmidler og utløsning.

Jansrud viser hvordan en penis ser ut, og undersøker sæd og la ut en video av vagina, som senere ble slettet. Hun bruker visuelle hjelpemidler som dukker, nærbilder av kjønnsorganer og erigerte peniser. Programmet har skapt reaksjoner i utlandet.

I flere barnehager rundt omkring i landet opplæres barnehagebarn helt ned i 3 års alder om sex. Initiativtakerne er alle kvinner. Sexolog Margrete Wiede Aasland er ansvarlig for opplegget i Sortland i Nordland, hvor barn i tre års alder vises sex mellom to voksne. Hensikten er å forebygge seksuelle overgrep.

I Kristiansand kommune ønsker Ap politiker Jannike Arnesen at alle femåringer må undervises om hva sex, vold og overgrep er, for å hindre overgrep. Førskolelærer og barnepedagog Pia Friis i Bjerkealleen Kanvas-barnehage har i mange år oppfordret barn til sexleker og onani. Hun har støtte hos sexolog og psykolog Thore Langfeldt.

Seksuelle overgrep mot gutter er tabu. Statistikk viser at seksuelle overgrep av barn er likt fordelt mellom jenter og gutter. Debatten er blitt så sterkt farget av kvinnepolitiske synspunkter, at overgrep mot gutter forsvinner. Det må ses i sammenheng med tradisjonell kjønnskamp hvor mannen undertrykker kvinnen, og kvinnen er offeret.

Det blir absurd og diskriminerende når Trine Skei Grande som forførte en full 17 åring, fremmer lovforslag hvor Likestillingsnemnda skal få lov å behandle saker om seksuell trakassering i arbeidslivet. Uten kontradiksjon kan menn bli idømt 80.000 i erstatning.

Hun uttalte følgende på Landsmøtet om lovforslaget:

Det har gått halvannet år siden #MeToo brøt løs. En revolusjon som endelig klarte å synliggjøre hvordan skjeve maktstrukturer,særlig i arbeidslivet, systematisk har åpnet for seksuell trakassering mot kvinner. En revolusjon som ikke må ta slutt etter halvannet år.

Vi er imot seksualisering av barn, og doble standarder hvor kvinner konsekvent skal være offer for menns undertrykkelse, mens de samtidig kan ture frem med sexleker for barn. Sexismen er blitt et verktøy for enkelte kvinner for å få makt og posisjoner. En kan vanskelig se at det handler om likestilling når en bruker sex for å holde menn og gutter nede ved å stadig fremme anklager om overgrep. Det er derfor ikke rart at sexovergrep mot barn øker.