Globalismen tok alt fra oss

Globalisme er noe som går igjen i norsk politikk. Målet er uttalt. Regjering og Storting vil at industrien skal etablere seg i lavkostland. Norske konserner flytter sin produksjon ut av Norge. Titusener av norske arbeidsplasser har blitt eksportert. Alt for at du skal få billig varer i fra land som Kina.

Kina ble Norge og Europas «fabrikk». De tok hånd om alt. Fra kriseberedskap, produksjon, til billigplagg og mobiltelefoni. Norge med Europa ble og er avhengig av Kinas velvilje, derfor bukker europeiske ledere for Kinas verdensorden.

Prislappen ble langt høyere enn noen hadde forestilt ved å føre denne globalistiske politikken.Titusener mennesker rundt i verden har avgått ved døden. Flere millioner står på bar bakke etter oppsigelser og konkurser, og selskaper er på billigsalg.

Her hjemme har vi samme situasjon. Flere hundre tusener er permittert eller arbeidsledige. Vår frihet er blitt sterkt begrenset. Vi er rammet av de mest inngripende tiltakene i Norge i fredstid. Mange opplever økonomisk usikkerhet og manglende forutsigbarhet. Det vi vet med sikkerhet er at vår hverdag aldri vil bli den samme.

Kommunekassene i Norge er bunnskrapt grunnet koronakrisen. Kommuner må benytte oppsparte midler og kutte i velferdstilbud om de ikke får pengehjelp fra staten. I regjeringens reviderte nasjonalbudsjett spår regjeringen kraftig nedgang i norsk økonomi, og pøser på med oppsparte oljepenger.

Nye Borgerlige skrev om dette 10.februar, lenge før koronakrisen traff oss som en tsunami. Artikkelen kan du lese her.

Globalismen tok knekken på all lønnsomhet, tok knekken på alt det vi så som trygt og sikkert, og fratok oss samtidig vår frihet og eierskap til bedrifter. Våre folkevalgte har sørget for å svekke norsk eierskap ved å innføre formueskatt og utbytteskatt for norske eiere, mens utenlandske eiere slipper.

Nå må vi ta tilbake Norge og kaste ideologien globalismen på historiens skraphaug. Vi må få tilbake vår industri,frihet, nasjonalfølelse og gjøre det attraktivt å etablere og investere i Norge. Norske og utenlandske eiere skal likestilles. Vi vil fjerne formuesskatt på arbeidende kapital. 

Nye Borgerlige er anti-globalistisk parti dypt forankret i norske verdier!