Saksøker Davos 1

Akkurat nå er en ny Nürnbergprosess under forberedelse. Et gruppesøksmål med tusenvis av advokater over hele verden, og den amerikansk-tyske advokaten Reiner Fuellmich, vil straffeforfølge de ansvarlige for Covid-19-skandalen som er manipulert av World Economic Forum.

Her er det verdt å vite at Reiner Fuellmich er advokaten som lyktes i å dømme bilgiganten Volkswagen der de manipulerte katalysatorene. Og det er den samme advokaten som tok på seg jobben som fikk dømt Deutsche Bank som et kriminelt foretak.

I følge Reiner Fuellmich er denne svindel verre enn det tyske selskaper har gjort, og kan ikke sammenlignes med skaden som Covid-19-krisen har forårsaket. Covid-19-krisen bør omdøpes til «Covid-19-skandalen», og alle ansvarlige bør straffeforfølges med sivile søksmål på grunn av manipulasjoner og forfalskede testprotokoller. Derfor vil et internasjonalt nettverk av forretningsadvokater gå i gang med den største erstatningssaken gjennom tidene. Covid-19-svindelen er den største forbrytelsen mot menneskeheten som noensinne er blitt begått.

Høringen av rundt 100 internasjonalt anerkjente forskere, leger, økonomer og advokater, har blitt gjennomført av Berlins undersøkelseskommisjon om Covid-19-saken siden 10.07.2020. I mellomtiden har det vist seg med sikkerhet at Covid – 19-skandalen ikke er et helseproblem. Snarere handlet det om å gi den legitime makten over til den korrupte «Davos-klikken» ved å overføre rikdommen fra folket til medlemmene i Davos-klikken. De knuser små og mellomstore bedrifter og plattformer som Amazon, Google, Uber, etc. har kunnet karre til seg store markedsandeler og formuer.

Status for Covid-19 komiteens etterforskning og krav

a. Covid-19 er en avledningstaktikk fra globale bedrifters- og politiske «eliter» for å skifte markedsandel og formue fra små og mellomstore bedrifter til plattformer som Amazon, Google, Uber, etc.

b. Bidrag fra statskringkastningens avgift skal bygge et nytt medielandskap som kan tilbyr virkelig uavhengig informasjon

c. Gjøre regionale landbruksstrukturer sikre

d. Å lage en sikker regional valuta for å forhindre at en ny valuta kommer «ovenfra» som skal tildeles om man har god oppførsel.

e. Psykologiske betraktninger av situasjonen: Hvordan ble det slik?
Tiltak for å annullere godkjenning av vaksinen. Sak anlagt mot EU-kommisjonen, rettssak i New York om status for PCR-tester, tyske studier, kanadiske studier, australske studier, østerrikske studier, rettssaker ved Den internasjonale domstolen og EU-domstolen for menneskerettigheter.

Vi får bekreftet det vi ser gang på gang: Graden av fare som viruset utgjør er omtrent den samme som for en sesonginfluensa, uavhengig av om det er et nytt virus (helt eller delvis produsert) eller om vi bare har å gjøre med en influensa omdøpt til «Covid-19 pandemi». I mellomtiden kan Drostens PCR-tester ikke engang fortelle oss noe om smittsom infeksjon. For å gjøre saken verre, har helse- og økonomisk skade forårsaket av anti-covide tiltak vært så ødeleggende at vi må snakke om et ødeleggelsesnivå som er unikt i historien.

Helsen til de som får dette har ikke vært det store problemet, bortsett fra injeksjoner av genetisk eksperimentelle stoffer forkledd som» vaksinasjon «. Den har gjort alvorlig skade og har hatt dødelige konsekvenser i masseskala. Verdens befolkning har blitt brukt som forsøksdyr for en eksperimentell gene injeksjonen som ble utviklet ekstremt raskt. For så å kaste befolkningen ut i panikk, ble farlige og skadelig bruk (også i følge WHO) av obligatoriske masker og sosial distansering som var unødvendig og kontraproduktiv. Befolkningen var dermed «klar» for vaksinering.

The greatest Nuremberg of all time is on its way (oversatt fra engelsk) 17/02/2021

Vi sier bare Godspeed til Reiner Fuellmich!

Sky News Australia: Politisk forsker, Robert Graziani, mener World Economic Forum’s mål er å få kontroll over så mye som de kan få tak i. De har byttet ut snakket om «bærekraft» over til COVID-19 og hvilken fantastisk tranformasjon av planeten denne omstillingen vil gjøre.

Nye Borgerlige er for å gjenåpne samfunnet, og vil  iverksette lokale tiltak rettet mot spesifikke grupper når det er større smitteutbrudd.