Norge trenger konservativ renessanse!

Høyre ble stiftet 25. august 1884 som ett konservativt politisk parti. Partiet som bygget sin ideologi på «one-nation conservatism» fra Storbritannia, var det partiet som bl.a fikk kjempet igjennom arbeiderboliger, utdannelse for alle, helsevesen og utbygging av sykehus.

I dag er Høyre ett liberalt politisk parti. Konservatismen er kastet overbord. Det bekreftet stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde på Twitter i september 2019:

Boris Johnson har blitt den politiske klovnen han i årevis har fremstått som. Vi som trodde det var mer karakter bak karakteren han spilte, tok feil. På tide å si bye, bye.

Boris Johnson vant som kjent valget, og har nå forlatt EU skuta som lovet. Han vant stort og fikk flertall i Underhuset etter fjorårets valg! Det ble ingen «bye bye» som Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde fra Høyre håpet om. Boris Johnson er en statsmann som beviste hvor klovnenesa bør plasseres!

Konservatisme er uglesett. Partiet Høyre har forlatt den europeiske konservative unionen (ACRE), og slo seg sammen med EU partiet EPP. Det kan best betegnes som det folkeløse parti, som er paraplyorganisasjon for sosialliberale EU partier.

Nå samarbeider H og V tett med hverandre, så tett at Erna Solberg flytter H til sentrum, med støtte fra FRP. Norge mangler derfor opposisjon og et nasjonalkonservativt alternativ.

Vi trenger en gjenfødelse av konservatismen i Norge. Vi trenger å ta Norge tilbake. EU tar mer og mer over av Norge, våre liv og våre valg gjennom en kommisjon som ikke er valgt av folket, men utnevnt av Merkel og Macron!

Nye Borgerlige er det eneste partiet som er tuftet på «one-nation conservatism». Vi vil #TaNorgeTilbake