Keiser Raymond – vår globale borgermester

Mange syntes Raymond Johansen var noe brautende da han inntok posisjonen som byrådsleder i Oslo i 2015. Han ville bytte navnet på byrådet og kalle det «byregjering«. Etter det utspillet ble han bare Keiser Raymond på folkemunne. Nå i ettertid viser det seg at han egentlig ga den rette tittelen til det han holder på med i dag. I det globale felleskap lager de sine egne mål og regler som tilsidesetter ansvarsforholdet ovenfor lokalbefolkningen. Raymond jobber ikke for deg.

Oslo, en «Global City»

Raymond er medlem i Global Mayor program, noe også London, LA og New York er. Borgermestere blir fulgt opp på hvor godt de ligger an til å nå målene World Economic Forum (WEF) og FN har satt. Det betyr å raskest mulig utslette lokal entreprenørskap, og bane vei for store utenlandske aktører. Michael Bloomberg, eller Mini Mike som Trump kaller han, er en av pådriverne for Mayor programmet. Da lager de så mye restriksjoner på lokale bedrifter at de gir opp. Miljøavgifter, politikontroller for smittevern, fjerne parkeringsplasser, lage sykkelstier der man før kunne leverer varer til butikkene – de gir opp. Det å tømme de største byene for folk og bedrifter er målet. Her lager filantropene, og deres globale organisasjoner, fiktive kriser for å skremme folk vekk fra sitt hjem og levebrød.

Global City Mayor byer og lokale myndigheter er enig i målene som er; å øke tilgangen til sikker, rimelig og bærekraftig energi, sikre samfunnet sunne miljøer, og øke bevisstheten for en akselerings responsen på klimaendringer. I samarbeid med partnere hjelper vi byer med å bygge bro over kunnskapshullet, forbedre tilgangen til informasjon, bygge partnerskap med data- og klimatjenesteleverandører og få tilgang til finansinstitusjoner og organisasjoner som kan tilby relevante verktøy og informasjon for å lette deres innsats.

I New York har det vært en masseflukt fra byen etter at borgermester De Blasio svekket politiets handlekraft, mens BLM og Antifa fikk gjøre hærverk og tagge. De første Amazon Go butikkene i New York blir satt opp i vinter. All handel går automatisk og betales og scannes via mobilen. Når Oslo dør ut vil de store aktørene ta over de koselige butikkene vi en gang hadde uten at du får sagt et ord. Krisetider sørger for at du ikke «har en moralsk rett» til å ha et ord med i saken. De får god hjelp av media som er propaganda apparatet for utviklingen, når Keiser Raymond jobber for Mini Mike og hans globale big biz felleskap.

Amazon Go har bare en ansatt.

 

Big money – big business – som vil ta over ressurser og eiendommer i din by – og de skylder på klimaforandringer og smittevern.