Gjengmiljøene i Oslo er blitt et nasjonalt problem

Kripos har i over en måned hatt aksjon mot gjengmiljøene som smugler inn narkotika til Norge.   «Operasjon hubris» som er navnet på Kripos-aksjonen, har i løpet av denne tiden tatt fire innførsler med 600-700 kg hasj. Totalt har det resultert i beslag av 2,9 tonn hasj i Norge og Danmark. Tolv personer er pågrepet og flere sitter i varetekt. Til tross for dette har smuglingen fortsatt fordi gjengene har internasjonale tilknytninger, og enkelte av gjengene spredt utover deler av landet.

Gjengmiljøene i Oslo er blitt et nasjonalt problem, sier Kripos. Young Bloods og Young Guns fra Holmlia som har holdt på i over10 år uten å bli stoppet. De har blitt den største gjengtrusselen i Oslo og får spre seg over landet sammen med andre kriminelle gjenger. Årsaken er enkel. Det har ikke vært en politisk vilje til å stoppe dette. Det er mangel på ungdomsklubber som er årsaken, er svaret til tross for at lederne er voksne.

Den destruktive ideologien globalismen tillater nemlig fri innvandring og åpne grenser uten kontroll. Det resulterer i fri flyt av kriminelle og narkotika. I motsetning til andre partier som har dialogmøter, gir penger og vil legalisere narkotika vil vi gå motsatt vei. Dette vil vi sette en stopper for. Vi vil stenge grensene. Gjengkriminelle innvandrere skal fratas statsborgerskapet og hele deres familie utvises til hjemlandet. Vi vil ha anti-mafia politikk, innføre nulltoleranse, ha strengere straffer og senke den kriminelle lavalderen.