Den store tilbakestillingen

Mediene jobber på spreng ved å opplyse om smitte og smittevern. Ikke et ord om synkende dødsfall. Dette er fordi politikere, mediene og Big Tech samarbeider om å ødelegge vestens økonomier for så å bygge opp noe nytt. Da Kina-viruset herjet var dette fint for klubben i Davos som kunne sette i gang «den store tilbakestillingen» eller The Great Reset. Her er historien og meningen bak dette skiftet.

Teknokrati bevegelsen

“Reset” -konseptet er et utopisk teknokratisk prosjekt, en blanding av fascisme, kommunisme og nazisme. Teknokrati bevegelsen hadde sitt utspring ved Columbia University på 30-tallet. To professorer i sosiologi, Richard Cloward og Frances Fox Piven, formulerte ideen i en artikkel for The Nation, med tittelen «The Weight of the Poor: A Strategy to End Poverty. Her ble borgerlønn for første gang introdusert.

Teknokrati bevegelsen ble avvist av det amerikanske politiske etablissementet på slutten av 1930-tallet, men likevel var det rundt 500.000 medlemmer i California. Ingeniørene og forskerne som grunnla bevegelsen hadde noen radikale ideer om økonomi, samfunn og verden generelt. Boken til Aldous Huxley, The Brave New World er inspirert av dette tankegodset.

Da den Trilaterale kommisjonen ble grunnlagt i 1973 av Zbigniew Brzezinski og David Rockefeller, var deres mål å skape en «New International Economic Order.» Zbigniew Brzezinski hadde vært elev ved Columbia University og møtte de to sosiologi professorene. Datteren til Brzezinski, Mika Brzezinski, sitter i dag hver morgen på MSNBC og sprer om seg med Trump hat.

Da Gro Harlem Brundtland ble medlem av den Trilaterale kommisjonen ledet hun Brundtland-kommisjonen som utgav rapporten «Our Common Future» i 1987. Dette var kildedokumentet for Agenda 21 som ble produsert på det første toppmøtet i Rio i 1992. Det var Brundtlands oppgave å fremme den Trilaterale kommisjonens politikk i FN. De første Trilaterale kommisjonens medlemmene inntok høye posisjoner i USA under Carter regjeringen.

“Reset” -konseptet er tankegangen til to menn: Klaus Schwab og Thierry Malleret – Covid-19 The Great Reset. På World Economic Forum knyttet de til seg verdens rikeste og de minst nyttige og minst moralske menneskene, for å diskutere en bedre måte å kontrollere resten av verden på. Klaus Schwab har vært innom China Foreign Affairs University.

  • Teknokratenes økonomisk system er et ressursbasert system der energi og sosial kontroll er driveren i økonomien, ikke prismekanismer som tilbud og etterspørsel.
  • Et teknokrati krever en total demontering av det politiske systemet, inkludert nasjoners grunnlov. Nasjoner skal ledes av ledere som ikke er valgt, som bestemmer hvilke ressurser selskaper kan bruke til å lage visse produkter, og hvilke produkter forbrukerne til slutt får kjøpe.

Slår man opp i Det store norske leksikon på Teknokrati står det veldig lite, da vet vi at dette er viktig.

Retningen oppnådde en viss popularitet, især i USA under depresjonen i 1930-årene etter Wallstreet-krakket i 1929, men har siden tapt sin betydning.

Hva er målet?

I 2020 har globalistene påtvunget oss et system sammenbrudd. Mens den politiske klasse og superrike som Jeff Bezos, Mark Zuckerberg, Bill Gates har sett deres formuer øke betraktelig, er resten av lands økonomier ødelagt.

I denne fantastiske nye verdenen vil det ikke være noen forurensning, ingen klimaødeleggelse og ingen privat eiendom (men prins Charles vil få beholde sin eiendom). Ingen får tilgang til kjøtt, og dyr blir bare å finne i elitens enorme dyreparker. Vi blir jaget inn i stygge øst-europeiske blokker og får borgerlønn og litt bevegelsesfrihet hvis vi oppfører oss. Overbefolkningen vil være en saga blott da forplantningsrettigheten blir avskaffet. EU, FN, IMF og World Economic Forum jobber mot de sammen målene. Her er WEF sine dystre mål:

Modern Money Theory – Sentralbanken er avskaffet. Facebooks valuta Libra er digital og den har ingen grenser.

Circular Economy – Eiendomsretten er avskaffet, leie -ikke eie.

Blockchain – Tracking mekanismer som bestemmer hvor mye penger du fortjener (Facebook LifeLog), lik kinesernes credit score.

Internet of Things – G5 vil hekte deg opp mot «the internet of things». Nano teknologi vil kunne infiltrere ditt DNA.

Intellectual Property – Du sier ja til genetisk modifisering/minnebrikke, men hvem eier deg da?

Virtual Reality – Bevegelsesfriheten er avskaffet så da må du leve livet ditt i en VR verden.

Hva gjør vi nå?

Dette er garantert ikke fremtidsdrømmen til Ola og Kari. Dette er et kriminelt kupp fra en elite som har infiltrert seg på alle nivåer i samfunnslivet som ikke respekterer Grunnloven og demokratiet. Mye står på USA og «We The People». Kan de bevise at denne eliten har drevet med globalt valgfusk for å oppnå de posisjonene de har, kan dette gå bra. Vi må også være sikre på at de politikerne vi stemmer på ikke er medlem av den Trilaterale kommisjonen eller jobber for WEF. Her er listen over medlemmer, fra januar 2020.

Det er tydelig at modellen til det Kinesiske Kommunistpartiet er fremtredende i alle prosjektene. Trump-administrasjonens ønske om å knekke det Kinesiske Kommunistpartiet er spot on, for uten Kina blir det ikke noe One World Government.

Den eneste grunnen til at teknokratiet ennå ikke har vært i stand til å ta over USA – selv om det er utrolig nær – er det på grunn av deres grunnlov. De kjemper for å beskytte grunnloven og har derfor opprettet et WAR ROOM som nå har 30 millioner nedlastninger pr. dag fra hele verden. De vet at nå står det på USA om vi får beholde noe som ligner på den vestlige sivilisasjonen vi er vant til i fremtiden.