Valgkuppet

Har vi noe håp, eller vil regjeringen føre oss rett inn i et overnasjonalt teknokrati? Av nyheter som kommer fra journalisten i Epoch Times, Joshua Philipp, er mulighetene store for en slik transformasjon om ikke alt av rusk kommer frem.

Den viktige brikken er valgmaskinene Dominion. Dette selskapet er også en leverandør til Valgdirektoratet i Norge og ble første gang brukt i 2011. Vi må se dette i perspektivet av Stortingsvalget i 2009 hvor Frp fikk 22,9%. Populisme på opptur var skummelt for de styrende bak kulissene allerede da.

Scytl provides electronic voting systems which have a bad record of vulnerability to electronic  manipulation. Before declaring bankruptcy, it botched elections in 2018 in New South Wales, in Ecuador in 2014, in 2011 in Norway, and in 2015 in Switzerland before bankruptcy and a sale to Paragon last month.

Joshua Philipp mener at media og Big Tech jobber på overtid med anti-Trump budskap fordi en rettsak i USA kan få store konsekvenser. Da kan også regjeringer i Latin-Amerika, Europa og Sør-Korea komme under lupen.

Trump og Bolsonaro visste om utspredt valgfusk i 2016.

Ser vi hva Jair Bolsonaro sier i sin tale til velgerne i 2016 er han opplyst om fusk i Brasil.

Vi vil vinne den første runden, marginene vil være så store at det vil bli umulig å jukse.

Soros valgmaskiner til Norge

Smartmatic er et av to selskaper advokat Sidney Powell har et søksmål mot, med påstand om valgfusk i 2020-valget i USA. Filantropen George Soros har nå utnevnt Mark Malloch-Brown, styreleder i SGO, som eier programvareselskapet Smartmatic, er på vei til å bli den nye presidenten for Open Society Foundations. I 2018 ble Smartmatic utprøvd i Finnmark. Finnmarkingene kan ikke være fornøyd med at folk i Soros-kretsen kan styre deres valg.

Meningsmålinger roer ned, i tilfelle noen skulle bli mistenksomme…

Høyres popularitet kan man undre seg over. Norske medier kan ikke få uttrykt nok om hvor solide Høyre står på meningsmålingen mens vi ser noe annet på bakkenivået.

Effekten av Solbergs nyttårstale om klimatiltak skapte et ras med innmeldinger til Facebook-gruppen «Folkeaksjonen mot klimahysteri». Vindmølle motstand i landet er på høygir. Norge fikk også bunnplass på en undersøkelse om hvor mye vi trodde på menneskeskapte klimaendringer. Allikevel kan ikke vi nordmenn få nok av Høyre og Erna Solberg. Det er merkelig.

Nå er Senterpartiet på opptur i meningsmålingene og World Economic Forum har en profil av Ola Borten Moe klar. SP har innskrevet gode «utslippsmål» i programmet for 2021-25, så de er ingen trussel mot WEF og FN agenda. Å stå opp for nasjonal suverenitet koster. Det er ikke alle partier som tåler presset.

Hele verden følger tett med på Trump og USA. Vi går spennende tider i møte.