Den økonomiske krigen

Det er en intens krig vi er inne i og ingenting er avgjort.

Trump satte en del hinder for slike som den kanadiske statsministeren, Justin Trudeau, norske Erna Solberg og Boris Johnson i England. Alle forstår at økonomien ikke er bærekraftig fordi det trykkes og trykkes penger. Noe må skje.

I en artikkel fra IMF ( Official Monetary and Financial Institutions forum) viser de oss kartet for globalistenes ønskede utviklingen.

I 2009 foreslo FN et nytt SDR-basert ‘globalt reservesystem. Dette er gjennomførbart, ikke-inflasjonært og lett å implementere. Det inkluderer tiltak som kan dempe problemene som er forårsaket av en asymmetrisk justering mellom overskudds- og underskuddland. I år foreslo Zhou Xiaochuan, guvernør for People’s Bank of China, at SDR kunne bli den sentrale internasjonale reservevalutaen, frakoblet enkeltland, som ‘lyset i tunnelen for reformen av det internasjonale pengesystemet’. Nå, som et resultat av Covid-19, kan verdens monetære system basert på nasjonale fiat-valutaer nærme seg et vendepunkt. Med SDR-vekkelsen skinner Zhous ‘lys i tunnelen’ litt lysere.

Ved dette utsagnet ser man at alle piler peker mot Kina og at vi skal under deres system. Et system som World Economi Forum og FN ønsker. Vi får det kinesiske systemet via Corona nedstengningen hvor de kan innføre Statskapitalisme i vestlige demokratier. De knuser Main Street (privateide butikker og bedrifter) og de gir det til Wall Street. Tomme lokaler vil gi Amazon og Wallmart rikelig med ledige lokaler for oppkjøp i hele Vest-Europa. For å få en verdens dominans for noen få selskaper er det viktig å «hjelpe» u-land økonomisk. Steve Bannon refererer ofte til President Xi’s 6 timers tale for nasjonen fra 2018. Da sa Xi at det bare var et behov for 8 bedriftskonserner, og de vil dekke hele verdens behov for varer. Da hadde han One Belt – One Road prosjektet til Kina i tankene.

USA og valgfusk

Valget i USA er ennå ikke ferdig behandlet. Stater som Arizona, Georgia og Wisconsin ser ut til å ville oppta en grundig gjennomgang av valgresultatet. Det haster mer enn noensinne å få en kina-hauk tilbake i Det hvite hus.