Rockefeller Lockstep 2010

I 2010 simulerte Rockefeller Foundation et globalt pandemiutbrudd med en trinnvis utvikling i forskjellige faser. Den har tidslinjer med forventede resultater. Dette ble til Rockefeller Lockstep 2010. Pussig nok ligner det den utviklingen vi ser nå. Alle butikker var oppe i noen regioner rundt Oslo i slutten av februar. Dette varte i 14 dager før en mystisk mutasjon kom og stengte ned alt igjen. Alt dette står i Lockstep planen.

Utdrag:

  • Etter en lang fase 2 med nedstengninger på 6 måneder pluss, rull ut vaksinasjonsprogrammet og vaksinesertifiseringen og gjør det obligatorisk for alle. Gi prioritert tilgang til de som ønsker det og la de angripe de som er imot vaksinen. Si de er en trussel og årsaken til alle problemer ved å si «Vi kan ikke gå tilbake til det normale før alle tar vaksinen.» Og de som ikke adlyder, «skader vår livsstil og er derfor vår fiende.» [Med andre ord, dette vil sette folket opp mot hverandre.]
  • Hvis flertallet følger ordre, så la de komme inn i det nye systemet: Den nye normalen. Samtidig som det begrenser minoriteten som trosser agendaen ved at de ikke kan jobbe, reise og leve.
  • Hvis flertallet går mot det vi sier, slipp det siste våpenet SARS / HIV / MERS Tribit Strain som en fase 3-operasjon. Et virus med en 30% dødelighet rate som en siste frykt for å straffe mindretallet for raskt å bli flertall og gi et siste «Vi fortalte deg det» til de som ikke hørte på.
  • Sett i gang den nye økonomimodellen. Microsofts patent 060606 kryptovaluta system som bruker kroppsaktivitetsdata basert på menneskelig atferd og vilje i overvåkningen.
    Det er en tweaked versjon av «det svarte speilet, 15 millioner meritter-program» (kinesisk) som bruker mat, vann, husly og andre nødvendigheter som et våpen for håndheving av det nye økonomi systemet. I utgangspunktet gjør de det vi vil og blir belønnet. Få poeng og få tilgang til ting du trenger for å overleve. Går du imot vil du bli straffet. Mister studiepoeng og mister tilgang til ting du trenger for å overleve.

COVID – Certificate of Vaccination ID

Dette er en kamp om den nye økonomimodellen hvor virus er våpenet. De vil ha total kontroll over befolkningen for å få dette til. Flere aktører er i gang med en digital valuta, men vi vil ikke ha den kinesiske, eller en creepy 060606 valuta. En helt ny «folkets valuta» er å foretrekke.